Boek: Omarm de Kraamtijd

Lees mijn boek:
Omarm de Kraamtijd

Boek Omarm de kraamtijd door Marjan de Jong postpartum zorg en behandelingOmarm de Kraamtijd is een vrolijk geïllustreerd geschenkboekje vol tips en inspiratie voor aanstaande ouders en een aanwinst voor iedereen die in de geboortezorg werkt. Iedereen wenst zich een fijne kraamtijd vol rust, warmte en liefdevolle support. Dit boek kan daarbij helpen.

Een baby krijgen is een van de meest intense gebeurtenissen in het leven van een vrouw. In die bijzondere en delicate periode gaat de aandacht vooral naar de baby, en vergeten we vaak dat ook de moeder zorg nodig heeft. Geïnspireerd door mijn eigen postpartum ervaringen, die van mijn cliënten en postpartum tradities wereldwijd heb ik Omarm de kraamtijd geschreven. Wat heeft de moeder nodig in de eerste 40 dagen na de bevalling om fysiek en emotioneel te herstellen? Hoe kan zij wennen aan haar nieuwe rol en aan de baby? Hoe lukt het haar om voeding te geven en nog vele andere taken uit te voeren te midden van gebroken nachten? En wie kan haar daarbij helpen?

In dit vrolijk geïllustreerde boekje deel ik in warme en eenvoudige taal mijn kennis. Dit wissel ik af met inspirerende citaten, weetjes, tips en recepten. Door middel van heldere vragen worden vrouwen (en hun partner) uitgenodigd om een plan te maken voor de eerste 40 dagen.

Wil je het boek ‘Omarm de Kraamtijd’ gebruiken in je praktijk of een gesigneerd boek bestellen? Neem dan contact met mij op.

Wat zeggen anderen over Omarm de Kraamtijd…?

“Eindelijk een uitgebreid Nederlands boek helemaal over het o zo belangrijke vierde trimester! Ik pleit voor een andere kijk op deze periode na de geboorte waarin er meer aandacht en ruimte is voor rust en herstel. Als wij vrouwen gaan inzien dat het een van de beste investeringen is die we in onszelf kunnen doen en weten wat ons herstel optimaal ondersteunt, dan komen we krachtiger uit deze transformerende levenservaring. Dit boek geeft antwoorden!” 

Nina Pierson, auteur van Mama’en

“Dit boekje is een aanwinst voor ouders en voor iedereen die in de geboortezorg werkt. Marjan gebruikt heldere vragen op een educatieve en prettige manier, en prikkelt de lezer de regie in eigen handen te nemen en actief te bouwen aan een gehecht en gezond gezin.” 

Kathy Herschderfer, verloskundige en adviseur moeder- en kindzorg

“Door dit boekje heb ik mijn tweede kraamtijd veel intuïtiever beleefd en besteedde ik meer aandacht aan zelfzorg. Ik wens elke vrouw en geboortewerker dan ook van harte dit praktische informatieve boekje toe!” 

Eva Willems, moeder van twee

“Omarm de kraamtijd ziet er niet alleen mooi uit, het is een waardevolle bijdrage om ervoor te zorgen dat kinderen en hun ouders een goede start krijgen in die bijzondere periode van de kraamtijd.

Het helpt (aanstaande) ouders zich voor te bereiden op de kraamtijd en goed voor zichzelf en de baby te zorgen in deze speciale periode.

Een goede kraamtijd is essentieel voor een kansrijke start voor elk kind en de ouders!” 

Tessa Roseboom, auteur De eerste 1000 dagen

In de Media

Omarm de kraamtijd in “Het Laatste Nieuws”

Omarm de kraamtijd in “Moederen”
logo omarm de kraamtijd transparant

Postpartum behandeling
door Marjan de Jong-van Roosmalen.
Bel me gerust op 06-43010135 of stuur me een e-mail

terug naar boven

Enig resultaat