Opleidingen & Workshops

Opleiding tot Postpartumbehandelaar

Bereid je voor op een diepgaande training in postpartumzorg, waarin we de overgang van zwangerschap naar moederschap verkennen en essentiële vaardigheden aanleren voor ondersteuning gedurende de eerste 6 weken na de bevalling. Deze opleiding, geaccrediteerd met 20 punten door de NBvD, combineert Ayurvedische principes, wereldwijde tradities en lokale gewoontes. 

Of je nu actief bent in de kraamzorg of als doula werkt, deze training biedt waardevolle verdieping. Begin jouw reis in september en ontdek onderwerpen zoals postpartum planning, voedende kraamkost, Ayurvedische massage, en nog veel meer. 

Klaar om de volgende stap te zetten in ondersteuning van moeders en hun gezinnen

Plan een kennismakingsgesprek

Het proces naar de mooiste tijd van je leven

Wat ik je graag mee wil geven

Holistische opleiding

Deze 10-daagse opleiding is ontworpen voor diegenen die een diepgaande kennis en vaardigheid willen ontwikkelen in holistische postpartumzorg. Als holistische postpartumbehandelaar leer je niet alleen de fysieke aspecten van herstel na de bevalling te ondersteunen, maar ook de emotionele, mentale en spirituele gezondheid van nieuwe moeders.

Workshops

Ik bied verschillende workshops aan. “Kraamkost” richt zich op voedzame recepten voor nieuwe moeders. In “Het postpartumplan” leer je een zorgplan opstellen voor de eerste weken na de bevalling. “De eerste 40 dagen” benadrukt het belang van de herstelperiode en helpt je een zorgplan opstellen. 

Lezingen

Welkom bij onze reeks verrijkende lezingen, ontworpen om kennis en inzicht te bieden op diverse gebieden van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Elke lezing biedt een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op onderwerpen die variëren van gezondheid en welzijn tot kunst en wetenschap.

Diverse workshops op aanvraag

Workshops voor professionals

De eerste 40 dagen

Voorbereiding op de eerste 40 dagen

Een fijne kraamtijd begint al tijdens de zwangerschap

.

Kraamkost

helende voeding voor de eerste 6 weken 4 accreditatiepunten NBvD)

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvende kennismakingssessie. Tijdens deze sessie bespreken we jouw wensen en behoeften, en vertel ik je graag meer over mijn aanpak en de mogelijkheden die ik bied

Diensten

Home

About

Services

Team

Contact

Quick Links

Privacy Policy

Term of Services

Blogs

Pricing & Packs

FAQ

Bereikbaar op

© 2023 Created by Cranepress

Bestel het boek
Ik wil nog even verder kijken
Scroll naar boven