Tijdens de zwangerschap

Tijdens de Zwangerschap

Wat ik voor jou kan betekenen tijdens je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap help ik je met de voorbereiding op de zachte landing in de kraamtijd door het maken van een gedetailleerd postpartumplan voor de eerste 40 dagen. Daarnaast geef ik voedingsadviezen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en bied ik een ontspannende zwangerschapsmassage aan. Deze massage is niet alleen een moment van rust en verbinding voor jou en je baby, maar ook een kans om te ontspannen en jezelf op te laden voor de komende uitdagingen van het moederschap. Laat mij jou ondersteunen tijdens deze bijzondere reis naar het ouderschap.

Diverse workshops en lezingen op aanvraag

Workshops

De eerste 40 dagen

Voorbereiding op de eerste 40 dagen

Een fijne kraamtijd begint al tijdens de zwangerschap

Een fijne kraamtijd begint al tijdens de zwangerschap

Kraamkost

helende voeding voor de eerste 6 weken 4 accreditatiepunten NBvD)

Coaching of Workshops

Een goede voorbereiding is het halve werk!

We zijn geneigd om ons te focussen op de bevalling, maar daar stopt het niet, dan begint het pas.

Wanneer er een baby geboren wordt, wordt ook jij als moeder geboren. Wie zorgt er voor jou? Wat heb je nodig? Wie kookt er voor jou, je gezin?

Wat ga je met bezoek doen? Wat ondersteunt je herstel? Jij en je partner?

Tijdens deze workshop krijg je een realistisch beeld van de kraamtijd en wat jij als nieuwe moeder nodig hebt. Je krijgt informatie hoe je een kraamplan maakt, het belang van rust, warmte, support, helende voeding en (zelf)zorg.  Kom jij ook? Je partner/ vriendin/moeder is ook welkom!

Het Postpartumplan

Wil je graag een zachte start met je baby vol rust en liefdevolle zorg? Zodat je kan herstellen, wennen aan de baby en je nieuwe rol. Dan help ik je graag.

We gaan samen ontdekken wat je nodig hebt na de bevalling. Wat je wensen zijn, maar ook waar je tegenop ziet, je angsten. Hoe je ondersteunt wilt worden. Wat zijn je wensen, je zorgen. Wat heb je nodig en wie kan je helpen. Een postpartumplan maken doe je het liefst samen met je partner. Het is fijn als hij/zij weet wat voor jou belangrijk is. Wat je zorgen zijn, maar ook zijn/haar wensen kan uitspreken.

Tijdens een 1-1 gesprek of workshop krijg je praktische informatie en tips die jou en je partner goed voorbereiden op de kraamtijd. Informatie die ik alle aanstaande ouders gun, omdat ik weet wat voor een verschil het maakt als je voorbereid de kraamtijd ingaat. Er liefdevolle ondersteuning is. Vooral wanneer de kraamzorg weg is. 

Coaching of Workshops

Een fijne kraamtijd begint al tijdens je zwangerschap

Voor de bevalling is iedereen zo bezig met het voorbereiden op een fijne bevalling dat de tijd daarna vaak vergeten wordt. Terwijl, iedereen zich een fijne kraamtijd, wenst vol rust, cocoonen, huid-op-huid, wennen aan elkaar.

Helaas is de periode vlak na de geboorte niet altijd de gewenste, verwachte roze wolk. Het brengt vaak stress en oververmoeidheid met zich mee. Tijd om te douchen en te eten schiet er makkelijk bij in. Zorgen voor je kindje blijkt gewoon 24/7 hard werken en daar komt de verwerking en herstel van de bevalling en het ouder worden nog bij bovenop.

Maar een kraamplan kan helpen om een zachte, liefdevolle start te hebben.

1:1 gesprek  €150,- incl. mijn boek Omarm de Kraamtijd (duur ongeveer 2 uur)
Workshop €69,- incl. mijn boek

Pricing

Kraampaketten

Kraampakket l

$ 625
Drie Ayurvedische kraambehandelingen aan huis
3 sessies van +/- 3 uur

Pakket Omarm de Kraamtijd

1795
postpartumplan
zwangerschapsmassage
zes kraamtijdbehandelingen
, 1x yoni steaming
bellybinding
. 28+ uur liefdevolle zorg en begeleiding,
sluitingsritueel

Kraampakket ll

1195
Zes Ayurvedische kraambehandelingen aan huis
6 sessies van +/- 3 uur,

Voedingsadviezen voor de eerste 40 dagen na de bevalling

Voor het herstel van je lichaam heb je behoefte aan goede voedingsstoffen. Maar ook aan voeding doe je goed kan verteren en opnemen. Zo net na de bevalling is je spijsvertering net zo delicaat als die van je baby, terwijl je behoefte aan goede voedingstoffen hoog is. Dit is niet alleen belangrijk voor jou  herstel, maar ook voor het welzijn van je kleintje.

Een heerlijke ontspannende zwangerschapsmassage

Is een fijne manier om weer even helemaal bij jezelf te komen. Je te kunnen ontspannen, het hoofd leeg te maken en te verbinden met je kindje dat groeit in je buik.

Ik masseer met liefde en aandacht je hele lichaam met warme olie en besteedt aandacht aan plekken die wat extra zorg kunnen gebruiken. De massage is een weldaad voor je lichaam en je geest. Het helpt je spieren te ontspannen, brengt rust in je hoofd, helpt je zakken in je lijf, geef verzorging aan je huid. Na de massage omhul ik je in warme dekens en laat ik je lekker rusten.

 

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvende kennismakingssessie. Tijdens deze sessie bespreken we jouw wensen en behoeften, en vertel ik je graag meer over mijn aanpak en de mogelijkheden die ik bied

Diensten

Home

About

Services

Team

Contact

Quick Links

Privacy Policy

Term of Services

Blogs

Pricing & Packs

FAQ

Bereikbaar op

© 2023 Created by Cranepress

Bestel het boek
Ik wil nog even verder kijken
Scroll naar boven